Opetamme nuoria jalkapalloilijoita liikkumaan hyvin kentällä

Miksi tarvitsemme jalkapallovalmentajia? Mikä on valmentajan rooli jalkapallopelissä? Meillä on käyttäjiä, jotka katsovat jalkapalloa iPadilla ja odottavat suosikkijoukkueensa voittavan. Näiden nuorten pelaajien suorituskyky on heille tärkeä. Joten loimme jalkapallosovelluksen, joka auttaa heitä liikkumaan hyvin kentällä.

Miksi emme voi tulevaisuudessa opettaa jalkapalloilijoita liikkumaan hyvin jalkapallokentällä?

Opiskelijoille on opetettava liikkumaan hyvin kentällä. Tämä voidaan tehdä luomalla älykäs henkilökohtainen valmentaja, joka auttaa pelaajia parantamaan liikkumistaitojaan. Se käyttää tietoamme ihmisen liikkumisesta analysoidakseen ja mallintaakseen ihmisen liikkeitä. Se hyödyntää anturien, algoritmien ja koneoppimisen yhdistelmää ja tarjoaa räätälöityjä valmennusneuvoja, jotka parantavat pelaajan suorituskykyä kentällä.

Haluan jakaa kokemukseni jalkapalloilijan kanssa, joka oli opiskelijani. Hän oli juniori, mutta silti hänellä oli korkea potentiaali. Hän oli 5 jalkaa 9 pitkä ja paino 100 kg: hän tuskin liikkui kentällä eikä hänen oma pelinsä ollut vielä hyvä.

En usko, että pystyisimme koskaan elämämme aikana opettamaan ketään juoksemaan tai liikkumaan hyvin kentällä. On erittäin vaikea löytää ammattilaista, joka on koulutettu urheiluun, joka on voinut oppia kaikki jalkapallon tai jääkiekon taidot, joka osaa käsitellä ihmisten huomion kentällä, joka osaa tehdä maaleja ja pysyy joukkueensa mukana. kun he pelaavat parasta peliä.

Opiskelijamme ovat myös erilaisia kuin sinun – heillä on myös erilaiset elämänkokemukset, taustat ja persoonallisuudet.

Jalkapalloilija on urheilija, joka lyö palloa päätarkoituksenaan siirtää sitä eteenpäin. Nämä ovat tyypillisesti pieniä lapsia ja harjoittelevat liikkumista kentällä. Opetamme heitä olemaan parempia tällä alalla ja siten parantamaan heidän mahdollisuuksiaan joukkueen menestymiseen.

Jalkapallo on urheilulaji, jonka löydät aina uutisista. Jalkapallon MM-kisat ja olympialaiset ovat jättäneet sen varjoonsa, mutta monet sinun kaltaiset fanit rakastavat pelin katsomista yhtä paljon kuin joukkueensa kannustamista. He tekevät niin, koska he ovat nähneet jalkapalloilijoiden esiintyvän kentällä, ja he haluavat myös pystyä siihen. Nämä vanhemmat uskovat, että heidän lapsensa voivat oppia temppuja ja taitoja, joita vain jalkapalloilijat voivat tuottaa, mutta valitettavasti ei ole tarpeeksi jalkapallovalmentajia, jotka osaavat opettaa nämä temput ja taidot oikein.

Voimme auttaa heitä jalkapallon tekoälyn kirjoitusassistenteillamme, jotka voivat tuottaa sisältöä tiettyihin aiheisiin, mukaan lukien asiantuntijavalmennusvinkkejä nuorille pelaajille!

Jalkapallo on erittäin suosittu urheilulaji Yhdysvalloissa, ja sen suosio on myös kasvussa ympäri maailmaa. Opettaakseen nuoria jalkapalloilijoita liikkumaan hyvin kentällä, heidän on opittava kaikenlaisia taitoja. Niiden oppiminen voidaan tehdä opettamalla heille erilaisia jalkapalloharjoituksia tai käyttämällä videopelejä ja harjoitussuunnitelmia. Nämä menetelmät voivat kuitenkin olla tylsiä, ja joudut viettämään paljon aikaa videopelien pelaamiseen tai muiden ihmisten kanssa harjoittelemiseen saadaksesi hyvän asian, jota et koskaan tule hallitsemaan elämässäsi.

Tämä oppitunti opettaa nuoria jalkapalloilijoita liikkumaan hyvin kentällä.

Ympäristöt, joissa nuoret jalkapalloilijat oppivat lajinsa ja pelaavat sitä intohimolla, kokemuksella ja taidolla, eivät aina ole ihanteellisia. Oppitunnit tulee pitää paikoissa, joissa he voivat liikkua ilman, että luonnon tai muiden ihmisten, muiden urheilijoiden tai jopa valmennushenkilökunnan esteet haittaavat heitä. Jos jokin jalkapallostadion ei täytä standardeja sijaintinsa vuoksi, voi olla mahdollista siirtää oppitunnit tämän alueen ulkopuolelle (toiselle stadionille). Tämä ei tarkoita, että oppitunnit pitäisi siirtää joka kerta, kun tapahtumapaikka vaihtuu; Monille klubeille on kuitenkin järkevämpää, jos oppitunnit pidetään vaikeapääsyisissä tiloissa. Tämän mahdollisesti vaarallisen oppimistilanteen välttämiseksi se on tärkeää valmentajille ja vanhemmille.

Asiaan liittyvä ala on ollut kuuma aihe viime vuosina. Jopa jotkut jalkapallovalmennusasiantuntijoista ovat julkisesti kritisoineet tarvetta käyttää niin paljon rahaa kalliisiin urheiluvalmentajiin nuorten pelaajien kouluttamiseksi.

Jalkapallopelien nousussa meidän on opetettava nuorille pelaajillemme liikkumaan kentällä tietyn polun mukaan. Käytämme tekoälyä auttamaan jalkapalloilijoitamme:

Tässä tapauksessa meidän täytyy ensin kouluttaa robotimme ja sitten näyttää heille paras tapa liikkua kentällä. Tekoälyn kirjoitusassistentin avulla voimme lyhentää kustannuksia ja toimitusaikaa useista päivistä tai viikoista muutamaan minuuttiin.

Voimme myös auttaa vammaisia käyttämällä puheentunnistusohjelmistoa ja käyttämällä sitä keinotekoisena äänenä. “Se voi olla erittäin hyödyllistä tilanteissa, joissa ihmiset ovat huonokuuloisia.”