Sami Hyypiä Akatemia keskittyy erityisesti jalkapallotoiminnan kehittämiseen

Sami Hyypiä Akatemia -säätiön jalkapallotoiminnan kehittämisen pitkän tähtäimen tavoitteena on edistää jalkapallon ja urheilun ympärillä olevan yhteisön kehittymistä Suomessa. Akatemian tarkoituksena on suunnata voimavaroja suomalaiseen jalkapallokulttuuriin ja -talouteen, tuottamalla laadukasta perehdytystä ja harjoittelua ammattilaisille ja amatöörharrastajille.

Sami Hyypiä Akatemia toivottaa tervetulleeksi kaiken ikäisiä ja tasoisia jalkapalloilijoita perehtymään korkealaatuiseen jalkapallokoulutukseen. Akatemia tarjoaa henkilökohtaista perehdytystä ja ohjausta akatemian työntekijöiltä ja alan ammattilaisilta sekä useita erilaisia jalkapallokenttiä ja -torjunnasta yhteistyötaitoihin ja viestintataitoihin keskittyviä kursseja hyvinkin alhaisilla kustannuksilla.

Erityisesti akatemian tavoite on auttaa nuoria lupauksia hiomaan lahjakkuuttaan ja kehittymään urheilumaailman keskellä. Akatemia rohkaisee myös vanhempia vastuullisesti tukemassa lapsensa harjoittelua ja edistymistä sekä ottamaan kiinnostustaan alaan hyvin vakavasti. Tavoitteena on saada enemmän lapsia, nuoria ja aikuisia mukaan lajiharjoitteluun, jotta he voivat nauttia liikunnasta ja samalla oppia arvokkaita elinikäisiä taitoja ja ymmärrystä siitä, miten importanttia on elintapa, jonka avulla voidaan elvyttää terveyttä.

Sami Hyypiä Akatemia (SHA) on hyödyntänyt Turkuun laajaa jalkapallo-osaamista rakentaakseen keskittymisen työllistävään jalkapalloiluun. SHA:ssa keskitytään erityisesti jalkapallon kehittämisen tukemiseen sekä juniorijalkapallon ja tuotannon toimintojen luomiseen.

SHA tarjoaa opetusta, neuvontaa ja ohjausta pelaajille ja valmentajille, joilla on tarve parantaa jalkapallo-osaamistaan. Akatemiatoimintaan kuuluu myös jalkapalloturnauksia ja turnausleirejä sekä harjoituksia ja tutkimustyötä jalkapalloilun jatkuvan parantamisen tukemiseksi. Kuluneena vuonna Akatemia on keskittynyt erityisesti turvallisuuden ja vastuullisen toiminnan edistämiseen juniorijalkapalloa tarjoamalla.

SHA on pitänyt arvokkaasti juniorijalkapallotoimintaa, pidättäytyen ammattitaustaisten pelaajien alihankinnasta ja yhdistyessä aktiivisesti ympäristöasioiden parantamiseksi ja lasten kasvun tukemiseksi tarkoitettujen projektien edistämiseen. Akatemia haluaa myös lisätä osallistumista sekä Suomessa että ulkomailla, lisäten samalla jalkapalloilijoiden kansainvälisiä mahdollisuuksia.

Uskomme, ettemme voi erottaa jalkapalloilijaa ja henkilökohtaista kehitystä seitsemestä eri lajista, joita SHA tarjoaa. Jokainen SHA:n tuotteistettu oppimiskokemus pyrkii venyttämään pelaajia ja antamaan heille valmiudet liikkua ammattimaiseen elinkeinoon. SHA:n toimintojen tavoitteena onkin kannustaa pelaajia urheilullisiin saavutuksiin henkilökohtaisen kehittyneisyyden avulla.

Sami Hyypiän Akatemia on erikoistunut jalkapallotoiminnan kehittämiseen. Se on erityisen tarkka valitessaan ja kouluttaessaan tulevia pelaajia, maalivahteja ja muita tekijöitä jalkapalloliigojen uusimpiin menetelmiin ja trendeihin.

Akatemia perustettiin Helsingissä vuonna 2017 ja se on yksi Suomen laajimmista ja laadukkaimmista akatemioista jalkapalloon. Se tähtää alati parempiin suorituskykyihin jalkapallokentillä, pelaajan uran ja henkilökohtaisen tuen lisäämiseen sekä maajoukkueiden kouluttamiseen ja kasvattamiseen.

Akademia panostaa yhteistyöhön seurojen, yhdistysten ja organisaatioiden välillä erottuakseen muista jalkapalloja tukevista ohjelmista. Se tarjoaa jatkuvasti myös verrattomia mahdollisuuksia sekä nuorille että ammattilaispelaajille parantaakseen näiden osaamista ja vaikuttamaan positiivisesti heidän tekemisiinsä. Heille tarjotaan paitsi luokkahuoneopetusta myös kenttäpohjaisia harjoituksia ja arvokasta ohjausta, mikä itsessään on takuu omien unelmiensa toteutumisesta.

Sami Hyypiä Akatemia (SHA) on uusi jalkapalloa keskittyvä urheiluakatemia, joka keskittyy erityisesti jalkapallotoiminnan kehittämiseen. SHA-koulutusalueeseen kuuluvat liikuntafysiologia, psykologia, biomekaniikka ja jalkapallovalmennus. Se tarjoaa jalkapallopelaajille ja -valmentajille mahdollisuuden syventää osaamista alueilla, joilla on suuri vaikutus modernin jalkapallon kehittymiseen.

Tavoitteenaan tuottaa laadukkaita ammattilaisjalkapalloilijoita sekä toiminnallisia valmentajia jalkapalloalan tulevaisuuteen, SHA on luonut erinomaisen ohjelman, jolla taataan vahva oppimisympäristö alusta alkaen. Samaan aikaan SHA jatkaa korkeiden ammattitaitojen kehittämistä matalan riskin, tehokkaasti hallituilla ja tarkasti mitattavilla toimintamalleilla.

SHA on erityisen pätevän henkilöstön ansiosta yhdistelmä vakaata suunnittelua, pitkäjänteisyyttä ja nykyaikaista ohjausta. SHA uskoo, että vain todella korkealaatuisella harjoittelulla se voi tuoda esille pelaajien parhaat ominaisuudet ja auttaa heitä saavuttamaan parempia tuloksia sekä peleissä että elämässä.
Helsingin Akatemian lisäksi samanlainen akatemiainstituutio on aktivoitunut monissa muissa paikoissa maassamme, mukaan lukien Oulussa Etelä-Kamaretissa. Joten SHA tarjoaa harjoitusohjelman kaikille etelä- ja pohjoisilla pidennetyillä alueilla vastentahtoisten pelaajien ja valmentajien kehittymiseen.

Pohjoismaiden parhaiden huippupelaajien ja valmentajien avulla SHA tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet nuorille viedessään heidät ammattiuransa seuraavalle tasolle. Jalkapallo on elintarvike taidoista alusta loppuun!